|

طرز تهیه سوپ ریبولیتا یک غذای رژیمی و مقوی

در گزارش زیر طرز تهیه سوپ ریبولیتا را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه سوپ ریبولیتا یک غذای رژیمی و مقوی
کد مطلب : 9527

به گزارش گروه وبگردی تراز اقتصاد ، سوپ ریبولیتا میشه هم به عنوان یک پیش غذای مفید و خوشمزه مورد استفاده قرار بگیره و هم میشه یک شام سبک و رژیمی و مقوی برای شما باشه.

مواد لازم

۱ عدد پیاز (خرد شده)
۳ عدد هویج (خرد شده)
۲ عدد کرفس (خرد شده)
۱ عدد کدو خیاری (خرد شده)
۳ پیمانه اسفناج (خرد شده)
۳ پیمانه آب مرغ
۳ پیمانه نان باگت (خرد شده)
۱/۴ پیمانه روغن زیتون
۲ حبه سیر (خرد شده)
۱ ساقه جعفری (ساطوری شده)
۶۰۰ گرم لوبیا سفید (آبپز شده)
۶۰۰ گرم گوجه فرنگی (له شده)
نمک و فلفل (به مقدار دلخواه)

دستور تهیه

داخل قابلمه روغن زیتون ریخته و روی حرارت قرار میدیم. هویج، پیاز، سیر، کرفس خرد شده رو داخل قابلمه می‌ریزیم و تفت میدیم تا به خوبی نرم بشه.
بعد از سرخ شدن سبزیجات، کدو و جعفری رو با اسفناج و گوجه فرنگی، آب مرغ به مواد اضافه می‌کنیم. سوپ رو به مدت ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار میدیم تا مواد به خوبی پخته بشن.
بعد از گذشت زمان مشخص شده، لوبیا سفید رو به مواد اضافه کرده و اجازه میدیم به مدت ۱۵ دقیقه مواد پخته بشن. مقداری نمک و فلفل به سوپ اضافه می‌کنیم تا طعم خوب اون دو برابر بشه.
نان تست رو رنده می‌کنیم و داخل سوپ می‌ریزیم و با همزن دستی تمام مواد رو به خوبی با هم ترکیب می‌کنیم. سوپ ما آماده است.

منبع:غذاپز

انتهای پیام/

دیدگاه تان را بنویسید

آخرین اخبار

پربازدیدترین