|

جذب ۲۴۰۰ میلیارد تومان سرمایه خصوصی در بنادر/ ۹ مشوق دولت برای ترغیب سرمایه گذار

معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به ۹ مشوق دولت برای ترغیب سرمایه گذار، گفت: هدف‌گذاری جذب سرمایه گذاری خصوصی و دولتی در بنادر برای سال ۱۴۰۰ «افزایش میزان جذب سرمایه گذاری در بنادر از ۱۶۰ به ۱۶۵ هزار میلیارد ریال به صورت تجمیعی» است.

جذب ۲۴۰۰ میلیارد تومان سرمایه خصوصی در بنادر/ ۹ مشوق دولت برای ترغیب سرمایه گذار
کد مطلب : 5098

فرهاد منتصر کوهساری در گفت و گو با خبرنگار تراز اقتصاد، در پاسخ به این سؤال که در راستای مردمی شدن اقتصاد، مشوق های دولت برای جذب سرمایه بخش خصوصی چیست؟ بیان کرد: ‌در این‌باره می‌توان به ۹ مورد اشاره کرد.

معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه تهیه و روزآمدسازی بسته‌های مختلف جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در ساخت و توسعه انواع زیرساخت‌ها و تأسیسات و فعالیت های دریایی‌ در دستور کار قرار گفت، گفت: تهیه و روزآمدسازی بسته های مختلف جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی در ساخت و توسعه انواع زیرساخت ها و تأسیسات و فعالیت های دریایی، تدوین و به روز رسانی قوانین مناسب برای تخصیص درصدی از درآمدهای دولت ناشی از فعالیت های تجاری دریایی به توسعه مناطق ساحلی و حفاظت از محیط زیست دریایی حداکثر تا دو سال پس از تصویب و ابلاغ سند، بخشی از این مشوق ها است.

وی حمایت از تشکیل شرکت های بیمه تخصصی دریایی و فعالیت شرکت های بیمه ای موجود در حوزه دریا و ارائه پوشش های بیمه ای خاص را از دیگر مشوق ها در این بخش دانست و گفت: ظرفیت سازی قانونی به منظور ارائه تسهیلات مالی مطابق با نرخ و عرف بین الملل به منظور توسعه فعالیت های دریایی با تأکید بر حوزه های مزیت دار و رقابتی با رعایت استفاده از حداکثر توان داخلی و همچنین تسهیل شرایط صدور ضمانت نامه بانکی و غیربانکی توسط صندوق توسعه صنایع دریایی حداکثر تا دو سال پس از تصویب و ابلاغ سند، از دیگر مشوق ها برای جذب سرمایه بخش خصوصی در بنادر است.

معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی به اعطای تسهیلات در نظام بانکی بر مبنای مشارکت و بهره برداری در پروژه های دریایی به جای اخذ وثیقه به عنوان دیگر مشوق دولت برای جذب سرمایه گذاری خصوصی در بنادر اشاره کرد و گفت: ارتقاء صندوق توسعه صنایع دریایی به سطح نهاد مالی توسعه ای دریایی کشور و تأمین سرمایه متناسب و همچنین تدوین آیین نامه های اجرایی به منظور پذیرش فعالیت های صنعتی و خدماتی بین المللی دریایی به عنوان محصولات صادراتی و بهره گیری از مزایای مربوطه، از دیگر مشوق های دولت برای جذب سرمایه بخش خصوصی در بنادر است.

وی در پاسخ به این سوال که جذب سرمایه بخش خصوصی در قالب چه نوع قراردادهایی بوده است؟ اظهار کرد: این سرمایه گذاری ها در قالب قراردادهای B.O.T و اجاره بلند مدت بوده است.

* جذب ۲۴۰۰۰ میلیارد ریال سرمایه خصوصی در بنادر

معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی درباره میزان سرمایه گذاری بخش خصوصی در بنادر کشور در سال ۹۹ اظهار داشت: میزان سرمایه گذاری بخش خصوصی در بنادر کشور در سال ۹۹ به تعداد ۲۴ فقره قرارداد و به میزان سرمایه گذاری بالغ بر ۲۴۰۰۰ میلیارد ریال است.

* بخش های مورد رغبت بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در بنادر

منتصر کوهساری در پاسخ به این سوال که بیشترین سرمایه گذاری بخش خصوصی در بنادر در چه حوزه ای بوده است؟ گفت: بیشترین سرمایه گذاری بخش خصوصی در بنادر در حوزه های احداث و بهره برداری از انبار مکانیزه غلات و سیستم انتقال انواع پایانه های سیلو غلات، مدیریت و سرمایه گذاری و بهره برداری از بنادر کوچک، احداث مخازن و خطوط انتقال فرآورده نفتی، محوطه ترانزیتی و صادراتی کالا و کانتینر، خدمات فنی، موتورپول و احداث کارخانجات صنعتی بوده است.

* هدفگذاری افزایش میزان جذب سرمایه گذاری در بنادر از ۱۶۰ به ۱۶۵ هزار میلیارد ریال به صورت تجمیعی

معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی در پاسخ به این سوال که هدف گذاری جذب سرمایه گذاری خصوصی و سرمایه گذاری دولتی در بنادر برای سال ۱۴۰۰ چه میزان است؟ اظهار کرد: هدف‌گذاری جذب سرمایه گذاری خصوصی و سرمایه گذاری دولتی در بنادر برای سال ۱۴۰۰ در سازمان بنادر و دریانوردی «افزایش میزان جذب سرمایه گذاری در بنادر از ۱۶۰ به ۱۶۵ هزار میلیارد ریال به صورت تجمیعی» است.

انتهای پیام/


دیدگاه تان را بنویسید

آخرین اخبار

پربازدیدترین