|

سلبریتی‌ها از کجا می‌آیند؟

سلبریتی‌ها مدام در حال نقشه کشیدن و سناریو نویسی برای جذب ما هستند تا ما آن‌ها را انسانی برتر، خاص و متفاوت ببینیم.

سلبریتی‌ها از کجا می‌آیند؟
کد مطلب : 3052

به گزارش گروه وبگردی تراز اقتصاد ، اکثر ما در کتب تاریخی خوانده‌ایم که در سده‌های پیش و زمان‌های خیلی دور بخش قابل توجهی از مردم بت پرست بودند و بت‌هایی که خودشان از سنگ و چوب می‌ساختند را پرستش می‌کردند.

اگرچه امروزه مردمان آن عصر را جاهل و آن عصر را عصر جاهلیت می‌نامیم و‌لی باید گفت که اکنون ما هم در عصر حاضر یعنی عصر علم و سواد و آگاهی و منطق به نحو دیگری گرفتار همان بت پرستی شده‌ایم و شاید هم بدتر از جاهلیت!

یکی از بت‌های عصر ما سلبریتی‌ها هستند، انسان‌هایی کاملا معمولی که توسط خود ما به شهرت رسیده‌اند و ما در مورد آن‌ها افسانه‌ها ساخته‌ایم و آن‌ها را سوار خود کرده و برای آن‌ها جایگاهی نظیر بتان عصر جاهلیت در نظر گرفته‌ایم. از آن‌ها الگو‌هایی بی بدیل ساخته‌ایم و مدام سعی می‌کنیم شبیه آن‌ها باشیم. اما این بتان عصر ما هیچ دردی از ما دعوا نمی‌کنند و از لایک و فالوو ما پول پارو می‌کنند.

اگر قصه ابراهیم پیامبر را خوانده یا شنیده باشید می‌دانید که وقتی ابراهیم با تبر بت‌های بتخانه را شکست بت بزرگ را سالم نگه داشته و وقتی از او پرسیدند چه کسی خدایان ما را به این روز انداخته است او گفت کار این بت بزرگ بوده و بت پرستان گفتند او که توان انجام حرکتی ندارد پس ابراهیم گفت چگونه بتی را پرستش می‌کنید که خود می‌دانید نه سخن می‌گوید و نه حرکتی می‌کند؟! حال باید از خودمان بپرسیم چگونه سلبریتی‌هایی را پرستش می‌کنیم که ساخته خود ما هستند و در مشکلات هیچ کمکی به ما نمی‌کنند.

ما شیفته جذابیت تصویری میشویم که سلبریتی‌ها به کمک رسانه‌های متعدد و به ویژه رسانه‌های اجتماعی از خودشان نشان می‌دهند و این تصویر هرگز خود واقعی آن‌ها نیست بلکه تصویری است تصنعی برای فریب ما، برای جذب ما. در واقع سلبریتی‌ها مدام در حال نقشه کشیدن و سناریو نویسی برای جذب ما هستند تا ما آن‌ها را انسانی برتر، خاص و متفاوت ببینیم.

تاکنون کدام سلبریتی مسئولیت و عواقب توصیه‌ها و رهنمود‌های خود را پذیرفته است؟ در عصر فلسفه و منطق چگونه می‌پذیریم که سلبریتی‌ها در مورد همه مسائل اظهار نظر کنند و ما هیچ واکنشی منفی نشان نمی‌دهیم؟

سلبریتی‌ها نه تنها متفاوت و برتر نیستند بلکه شاید از ما معمولی‌ها هم ضعیف‌تر باشند چرا که صفاتی، چون غرور و حسادت و طمع و … که در مذموم و زشت بودن آن‌ها متفق‌القول هستیم بعضاً در این بت‌های مدرن بیشتر است و ما تنها مغلوب قدرت و جذبه رسانه‌ای آن‌ها شده‌ایم و به مرور از آن‌ها بت ساخته‌ایم و هرچه بیشتر پیش می‌رویم شکستن این بت‌ها، بیش از پیش سخت می‌شود، زیرا شکستن آن‌ها تبدیل به شکست خود ما می‌شود.

اما اگر بدانیم که پشت هر لبخند و جیغ و فریاد و ناله آنها، ریال‌ها و دلار‌ها خوابیده؛ هرگز شیفته و شیدای آن‌ها نمی‌شویم و نه تنها از آن‌ها الگو نمی‌سازیم بلکه از دیدن آن‌ها فرار می‌کنیم. در واقع سلبریتی‌ها ساخته خیال‌بافی و جهل ما هستند. ما به واسطه عدم سواد رسانه و فریب رسانه‌ها از بین سلبریتی‌های مختلف بت دلخواه خودمان را انتخاب می‌کنیم. ما لایک و کامنت‌های‌مان داریم هر روز آن‌ها را فربه‌تر و گستاخ‌تر می‌کنیم بدون آنکه متوجه باشیم.

و، اما حال چه باید کرد؟ بنظر باید ورق برگردد و سلبریتی‌ها را در مقام پاسخگویی قرارداد که با این همه توجه رسانه‌ای و امکانات مادی و معنوی که مردم در اختیارشان گذاشته اند برای مردم چه کرده‌اند و چقدر برای مردم هزینه کردند و چقدر کمک حال مردم بوده اند هستند؟ در مجموع ما باید از سلبریتی‌ها پرسش کنیم و مطالبه گر باشیم.

منبع:آنا

انتهای پیام/

دیدگاه تان را بنویسید

آخرین اخبار

پربازدیدترین